Recette: Délicieux Pâte à tartiner vegan (peanut butter)
Pâte à tartiner vegan (peanut butter). Pâte à tartiner vegan (peanut butter). Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, pâte à tartiner vegan (peanut butter).
It's a healthy vegan peanut butter mousse pie with a creamy chia seed peanut butter filling and crunchy no-bake chocolate almond crust. Bonus, this healthy peanut butter pie is keto-friendly, using sugar-free Monk fruit sweetener. This easy, vegan peanut butter fudge is wicked yummy and so easy to make! Vous pouvez cuisiner Pâte à tartiner vegan (peanut butter) utilisant 5 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Pâte à tartiner vegan (peanut butter)
- C'est 100 g of peanut butter.
- C'est 75 g of noisette entière.
- Préparer 120 g of lait d'amande ou autre selon vos goûts.
- Vous avez besoin 40 g of sirop d'agave ou miel.
- Préparer 10 g of cacao amer en poudre.
And creativity calls for peanut butter. We have two couples we like to eat with who have dietary constraints: One's vegan, the other lactose intolerant. Well, that's no excuse not to bring food to a cookout. Take the roasted peanuts in a food processor, grind it until its turns as a thick paste.
Pâte à tartiner vegan (peanut butter) instructions de recette
- Mixer le peanut butter, les noisettes et le lait d'amande.
- Ajouter le sirop d'agave et le cacao, mixer.
- Si nécessaire, ajouter du lait pour avoir la texture souhaitée. Dans les ingrédients noté au début, l'intégralité du lait que j'ai utilisé y est..
- Déguster ❤️.
Add in the melted chocolate,salt and dark brown sugar, process again until its turns smooth. Transfer it to an air tightened box. Store extra date pate in the freezer. Use it on pancakes, toast, ice cream, etc. To make peanut butter date caramel: In a bowl mix peanut butter and date paste until well combined.
Comments
Post a Comment